Президент України Петро Порошенко звільнив першого заступника Глави Адміністрації Президента Віталія Ковальчука з Національної ради реформ.

Ця інформація оприлюднена в указі президента № 247 на сайті офіційного інтернет-представництва.

"Вивести зі складу членів Національної ради реформ, які беруть участь у її роботі з усіх питань, Ковальчука". говориться в документі

Віталій Ковальчук

Відомо також, що Ковальчука змістили з посади голови Наглядової ради Національної академії державного управління при Президентові України.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Примітно, що перший заступник АП більше не займатиме посаду й співголови Організаційного комітету з питань розвитку Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні - Музею Революції Гідності.

Нагадаємо, радник Володимира Зеленського Дмитро Разумков розповів, що інавгурація слуги народу пройде по-особливому.

"Якщо говорити в цілому про процедуру, то це буде Рада, де, згідно з чинним законодавством, новообраний президент буде приймати присягу. Після цього він відправиться в Маріїнський палац, де пройдуть зустрічі з представниками іноземних делегацій, зі світовими лідерами. Після цього він відправиться на своє робоче місце і приступить до виконання своїх функціональних обов'язків в адміністрацію президента", — говорить радник слуги народу.

Раніше портал писав, народний депутат від БПП і представник президента в Верховної Раді Ірина Луценко дала поради новообраному президенту Володимиру Зеленському. Відповідну заяву вона зробила під час брифінгу в парламенті.

Зокрема, вона порадила новообраному президенту Володимиру Зеленському не "воювати" з народними обранцями, а намагатися переконати.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Зеленський прийняв рішення, яке остаточно "поховає" Раду.

Також "Знай.uа" писав про те, що Зеленський звернувся до українців з терміновою заявою.