голова делегації США Рік Перрі та президент України Володимир Зеленський
голова делегації США Рік Перрі та президент України Володимир Зеленський

Зеленський відразу після інавгурації взявся за Путіна

Володимир Зеленський закликав представників американського уряду посилити санкції проти Росії за розв'язану війну на Донбасі і окупацію Криму.

Після церемонії інавгурації Володимир Зеленський провів свою першу зустріч в Адміністрації президента як глави держави. Він прийняв представників Адміністрації США і Конгресу, які прибули в Київ. Про це повідомила прес-служба президента.

Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Порошенка звинуватили в державній зраді, - офіційний документ

Колишній заступник глави Адміністрації Президента України Андрій Портнов вважає, що Петро Порошенко, який склав свої повноваження президента, причетний до державної зради, спробі захоплення державної влади та винен у перевищенні влади та службових повноважень.

Відпустка українців зміниться: скільки тепер відпочиватимемо

Парламентарії пропонують законодавчо змінити тривалість відпусток. Такі зміни найближчим часом планується внести до Трудового кодексу, зокрема нової ініціативи пропонують збільшити тривалість відпустки в Україні з 24 до 28 календарних днів за кожний робочий рік.

У Києві націоналісти напали на популярні молодіжні фестивалі

У суботу, 18 травня група чоловіків скоїли напад на фестиваль сучасної культури Strichka Festival 2019, який проходив у київському клубі Closer. Близько 60 нападників у масках увірвалися на територію фестивалю з фаєрами. Про це пишуть кілька telegram-каналів.

Масштабний збій у ПриватБанку: названо причину страждань українців

У неділю, 19 травня, серед українців виникла велика паніка. Тисячі клієнтів державного банку ПриватБанк не змогли розрахуватися за допомогою своїх платіжних карток в магазинах. Крім того, були збої у програмі Приват24 і при знятті готівки в банкоматах. Клієнтам, які намагалися провести одну з операцій, писали стандартне повідомлення.