Депутат від "Блоку Петра Порошенко" Олександр Грановський заявив, що вийшов з партії і в нову політичну силу "Європейська солідарність" вступати не збирається. Про це Грановський написав на своїй сторінці в Facebook.

"Беручи до уваги прийняте мною рішення про продовження свого самостійного політичного шляху, два дні тому припинив членство у партії Блок Петра Порошенка", - написав нардеп.

Олександр Грановський
Олександр Грановський

Крім того, Грановський підкреслив, що не буде "користуватися партійною підтримкою цієї сили у якості самовисуванця" і що з членами БПП вони залишаться "добрими друзями".

"Не вдаючись у нудні подробиці, рішення про продовження самостійного шляху - органічне і чесне", - заявив Грановський.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Принимая во внимание принятое мной решение о продолжении своего самостоятельного политического пути, два дня тому...

Geplaatst door Александр Грановский op Woensdag 29 mei 2019

Нагадаємо, у комітеті Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя зробили заяву щодо відставки Гройсмана.

Раніше Знай.uа повідомляв, Саакашвілі вручили український паспорт.

Також Знай.uа писав, у Twitter показали обличчя партій Гройсмана і Порошенка.