Президент Володимир Зеленський прибув у Львівську область з робочим візитом.

Відповідні кадри з'явились у мережі.

Наразі вже відомо, що президент Володимир Зеленський прибув у супроводі трьох ьроньованих автомобілів.

Варто відзначити, що попередньо повідомлялось, що Зеленський відвідає містоЧервоноград, де зовсім нещодавно під час обвалу на шахті загинули два шахтарі.

"Зі слів працівників шахти, при обвалі засипало двох людей. На місці події – ДСНС, поліція і рятувальні служби, вже виявлено тіла з чоловіків (місцевий житель 1997 року народження), іншого чоловіка – 1971 року народження", - розповідають ЗМІ очевидці.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський у рамках візиту на Львівщину прибув в аеропорт близько 16:15.

Geplaatst door Vitaliy Kudyrko op Woensdag 29 mei 2019

Варто нагадати, що президент України Володимир Зеленський призначив ще одного заступника голови Адміністрації президента і радника президента. Заступником глави АП став Олексій Гончарук, а радником президента (поза штатом) - Олег Устенко. Відповідні укази розміщені на сайті АП.

Олексій Гончарук є керуючим партнером в юридичній фірмі Констракт Лоерс, член політичної партії Сила Людей, проживає в місті Чернігові. Олег Устенко обіймає посаду виконавчого директора Міжнародного Фонду Блейзера, де займається економічними і фінансовими дослідженнями країн, що розвиваються і країн з перехідною економікою. Основна область його спеціалізації - регіон СНД та Україна.

Нагадаємо, секретар РНБО України Олександр Данилюк повідомив, що зовсім скоро президент України Володимир Зеленський подасть до Верховної Ради законопроект про кримінальну відповідальність за незаконне збагачення.

Як повідомляв "Знай.ua", команда новообраного президента Володимира Зеленського запустила нову програму для стартапів і оригінальних ідей - Lift. Крім своїх проектів, на порталі можна запропонувати себе і в якості спеціаліста.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський втілює у життя передвиборчі обіцянки. Одна з них – створення "держави у смартфоні". Команда Зеленського має на меті автоматизувати послуги для населення, щоб виключити прямий контакт громадян з чиновниками. У президента вважають, що це допоможе зробити прозорими всі процеси, які відбуваються у структурах.