У середу, 19 червня в Києві було знайдено труп народного депутата України, а також координатора групи "Інформаційний опір" Дмитра Тимчука.

Експерти-криміналісти розповіли, куди саме потрапила куля під час пострілу, передають "Вести".

Зараз є три версії загибелі нардепа, де основна версія події – нещасний випадок. Нібито Тимчук чистив нагородний пістолет, а в стовбурі залишився один набій. Постріл потрапив прямо в голову.

За даними джерел у середовищі експертів-криміналістів, попередньо встановлено, що загиблий нардеп Тимчук отримав смертельне поранення в лобову частину над лівим оком, розповідає перший заступник прокурора Києва Павло Кононенко біля квартири загиблого.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"На даний момент група працює. Попередньо: був один постріл, поранення в лобову частину над лівим оком". Павло Кононенко

Начальник кримінальної поліції Києва Герман Приступа зазначив, що в даний час тіло покійного знаходиться в квартирі. Сусіди не надто говіркі, мешканці будинку розповіли "Вістям", що Тимчук жив на 25-му поверсі і доступу сторонніх туди практично не було.

Нагадаємо, у Києві загинув нардеп Дмитро Тимчук.

Як повідомляв Знай.uа, скандальний Москаленко знову намагається "пролізти" у Раду

Знай.uа писав, що по прохідному списку партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу" на вибори в парламент йде столична тусовщиця і "відома у вузьких колах" світська левиця.