Міністерство закордонних справ Грузії відкликало надзвичайного і повноважного посла Грузії в Україні Гелу Дуїбадзе. Про це стало відомо у суботу, 6 липня.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Разом з послом замінять ще кількох дипломатів. У МЗС Грузії пояснили цей крок тим, що посла відкликали з метою призначення на іншу посаду.

"Як відомо, призначення і звільнення послів відбувається за принципом ротації. Так сталося і у випадку з Гелой Думбадзе. Міністерство вважало за необхідне використовувати його ресурс у центральному апараті – на позиції посла з особливих доручень, і йому довірять сферу, в якій вони мають великий досвід діяльності. Про це відомо і пану Думбадзе, і це рішення було прийнято в результаті консультацій з ним", - заявили у відомстві.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

На місце нового посла Грузії в Україні розглядають дві кандидатури – колишній посол Грузії Григол Катамадзе і Теймураз Шарашенидзе, який раніше обіймав посаду посла Грузії в Азейбарджані.

Раніше повідомлялося, що в останній день Книжкового Арсеналу Надзвичайний і Повноважний посол Грузії в Україні Гела Думбадзе презентував збірку власних новел «Я – бігун!».

Презентація відбулася в рамках проекту «Дві сторони дипломатії: професійне і особисте», організованого Асоціацією платників податків України на чолі з Гріголом Катамадзе.

Нагадаємо, грузини помстилися нахабним росіянам за Україну.

Як повідомляв Знай. ua, посол Грузії в Україні презентував власну книгу.

Також Знай. ua писав, що легендарна Ніно Катамадзе зізналася, що хотіла б жити в Україні.