У Міністерстві внутрішніх справ Грузії підтвердили інформацію про затримання українців в Тбілісі. У відомстві уточнили, що було затримано 7 осіб.

Раніше в місцевих ЗМІ з'являлася інформація про те, що в одному з готелів столиці Грузії Тбілісі затримали 5 українців. Серед них фігурував Лука Чхетия, який брав участь у військовому конфлікті на Донбасі.

У МВС Грузії підтвердили цю інформацію. Проте правоохоронні органи уточнили, що затримані не п'ять, а сім чоловік.

У відомстві пояснили, що затримання відбулося на підставі статті Кримінального Кодексу Грузії, яка передбачає відповідальність за незаконне придбання, зберігання вогнепальної зброї, боєприпасів і вибухових речовин.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на вулиці Лихаурской у Тбілісі затримали п'ятьох громадян України. Як повідомляє "Грузія Онлайн", посилаючись на канал "Руставі 2", для затримання були мобілізовані спецназівці і правоохоронці. Відзначається, що затримані 27 листопада оселилися в готелі "Альянс".

Також, за попередньою інформацією, серед затриманих є і грузинський військовий Лука Чхетия, який воював на Донбасі. Він приїхав до Тбілісі, щоб бути присутнім сьогодні на акції об'єднаної опозиції.

Нагадаємо, у Грузії затримали українців, які захищали Донбас. Він приїхав до Тбілісі, щоб бути присутнім сьогодні на акції об'єднаної опозиції.

Як повідомляв Знай. ua, моряки розповіли про побут у чекістських катівнях СІЗО, просять допомоги правозахисників. Адміністрація "Лефортово" також поділилася коментарями.

Знай. ua писав, що українські офіцери з "кримських" бранців перетворилися в "московських". Вже сформована велика група з московських і "кримських" слідчих.