В. о. голова Фонду держмайна Віталій Трубаров затриманий детективами НАБУ.

Просто зараз проводиться обшук у його робочому кабінеті. Козачок, бджоляр або прихвостень? ЗМІ довго не могли вияснити, чим дихає помітний чиновник Віталій Трубаров.

Близько 4 годин тому Трубаров опублікував пост на своїй сторінці у Фейсбуці, мовляв Фонд виставить на продаж державний пакет акцій акціонерного товариства "Київпассервіс".

"Стартова ціна - 195,9 мільйонів гривень. Це об’єкт малої приватизації, відповідно аукціон відбудеться в системі ProZorro.Продажі 14 серпня 2019 року. Держава володіє 99,9 відсотками пакету акцій. У власностi АТ "Київпассервiс" перебуває шiсть автостанцiй у мiстi Києвi: АС Поділ, АС Дарниця, АС Полісся, Центральний автовокзал, АС Південна, АС Дачна і вiсiмнадцять автостанцій у Київськiй областi", - йдеться у повідомленні чиновника.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А просто зараз детективи НАБУ завітали із офіційним обшуком до кабінету заможного чиновника.

В офіційній біографії Трубарова є велика біла пляма – 1997-2000 рр. В цей час наш герой не працював і не навчався.

А після ретельного аналізу декларації Віталія Трубарова з'являється більше питань, ніж відповідей. З них найголовніші: Звідки при мізерних доходах у сім'ї Трубарова кошти на придбання нового майна? Чому матір Віталія Трубарова орендує у сина майно за 70 тис. грн. в рік і при цьому ще й дарує йому 250 тис. грн.? А тепер про все по порядку.

Можливо, дружина Трубарова просто не декларує свій реальний дохід і звідси, і взялися гроші на купівлю нерухомості? Примітно, що як приватний підприємець вона не зареєстрована. Має багато земель і підозріло мало грошей.

Нагадаємо, Зеленський підготував політикам фатальне покарання, не врятується і сам президент.

Як повідомляв портал Знай.uа, Медведєва відправлять у відставку з дня на день, Путін в сказі.

Також Знай.uа писав про те, що у Володимира Зеленського запропонували народу вибрати справедливе покарання для депутатів.