Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що альянс буде допомагати Україні втілювати у життя реформи. Так, за словами Столтенберга, Україна і 29 країн-членів НАТО вирішать питання про членство нашої країни в альянсі, а "Росія не має права ветувати цей процес".

Йенс Столтенберг
Йенс Столтенберг

"Звичайно, Україні зараз зосереджується на реформах, щоб досягти стандартів НАТО і на цьому основний фокус", - підкреслив він.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Важливість підтримки України Стотлтенберг наголосив під час візиту у Канаду. На думку генсека НАТО, Канада відіграє ключову роль у підтримці України і в забезпеченні міжнародної безопасносности.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Єнс Столтенберг
Єнс Столтенберг

Нагадаємо, Зеленський підписав найважливіший указ для кожного українця.

Як повідомляв портал Знай.иа українцям нагадали, як поводити себе на виборах.

Також портал Знай.ua писав, заступник голови Офісу президента Руслан Рябошапка прокоментував відео, на якому президент Володимир Зеленський нібито штовхнув міністра оборони Степана Полторака.