Опівдні 21 липня явка склала16,27% — найактивніше голосують на Луганщині, про що свідчать офіційні дані ЦВК.

У Бахмуті на Донеччині члени комісії намагались сфальсифікувати
результати голосування — заповнили підсумкові бланки ще до початку виборів.

Вже проголосували лідери партій "Слуга народу", "Європейська Солідарність", "Батьківщина", "Опозиційна платформа — За життя" та президент Зеленський.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У 94-му окрузі на Київщині комісія змінила всіх представників "Самопомочі" на невідомих людей — у партії вимагають від ЦВК розпустити окружну комісію. Як стверджують деякі ЗМІ, колишній президент України Петро Порошенко під час спілкування з пресою агітував за свою партії.

У Лук'янівському СІЗО працюють
три виборчі дільниці — на них голосують близько 1500 ув’язнених.

Нагадаємо, явка виборців на позачергових виборах до Верховної Ради, за даними Центральної виборчої комісії, станом на 12:00 неділі, 21 липня, склала 15,27%.

Як повідомляв Знай.ua, лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков не виключає, що може зайняти місце спікера у Верховній Раді.

Також Знай.ua писав, що президент України Володимир Зеленський проголосував на своїй виборчій дільниці на Оболоні і в коментарі журналістам фактично відмовив у шансах на прем'єрство лідер партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко та екс-прем'єру Володимиру Гройсману.