Петро Порошенко покинув Україну, тепер Зеленський змушений боротися з новим противником.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook політолог Віктор Небоженко. Він розповів, чим насправді може обернутися ймовірна втеча екс-президента.

За словами політолога, наразі Зеленський втратив ворога, з яким можна публічно боротися. Експерт упевнений, що тепер команді президента необхідно знайти заміну Петру Порошенку.

Зеленський і Порошенко
Зеленський і Порошенко

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Якщо колишній президент-олігарх Порошенко, не сподіваючись на ”мову!віруа!армію “або депутатську недоторканність, дійсно, втік з країни, то у архітекторів парламентської більшості, з метою перевірки лояльності і прискореної політизації молодих депутатів ” Слугою Народу “ повинен бути знайдений інший об’єкт боротьби і голосування. Це повинна бути важлива фігура в режимі особистої влади колишнього президента Порошенка". Віктор Небоженко

Політолог навіть назвав ім’я політика, який добре підходить на цю роль. Він займає ключову посаду і не підкорився вимогам Володимира Зеленського, до останнього намагаючись зберегти владу.

Зеленський та Порошенко
Зеленський та Порошенко

"Хто це може бути? Турчинова не можна чіпати – він вірить в Бога і пише книгу. Гройсмана теж не можна – він вже розкаявся і готовий співпрацювати з новою владою. Парубій? – це занадто дрібно. Залишається генеральний прокурор України Луценко, який відмовився самостійно покинути свій пост, сподіваючись на геополітичну інтригу, а не на власні заслуги в боротьбі з корупцією в Україні". Віктор Небоженко

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський запропонував скасувати візи для іноземців, які часто отримують медичні послуги в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поскаржився, що його мама дуже скучила за улюбленим сином.

Також портал Знай.uа писав, що путінських ЗМІ вирішили прокоментувати приїзд чинного президента України Володимира Зеленського в Трускавець.