"Конкуренцію великих держав" як причину анексії Кримського півострова назвав Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному сайті НАТО.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Йенс Столтенберг
Йенс Столтенберг

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Першим викликом для світової безпеки є зростання конкуренції між великими державами. І ми бачимо наслідки цього в Криму. Від незаконної анексії Криму до Північної Кореї, Сирії до Південно-Китайського моря. Анексія Криму — це перший випадок захоплення однією державою іншою територій після Другої світової війни", заявив Столтенберг.

Нагадаємо, "Не було з часів Другої світової": кримські витівки Путіна остаточно розлютували НАТО, Трамп зробив "останнє китайське".

Як повідомляв Знай.uа Генсек НАТО розповів, коли Україна отримає членство в альянсі: "Росія не має права...".

Знай.uа писав, візит НАТО в Україну перенесли: українцям назвали причину і нову дату.