У новому скликанні Верховної Ради депутати "Слуги народу" забронювали для себе всі передні ряди перед трибуною і президією, а інші фракції посадили за своїми спинами.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стратегічне розташування політичних сил майже унеможливлює блокування трибуни нардепами з інших фракцій. Президію оточують виключно "слуги народу".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Під "охороною" партії монобільшості також опиняються спікер, ложа уряду, місце президента під час його візиту в Раду.

Крім того, телевізійна трансляція засідання в Раді показуватиме лише "слуг народу", оскільки камери охоплюють в основному ближчу до президії частину зали.

До слова, у попередніх парламентах фракції більшості завжди залишали невеликий сектор попереду для фракцій меншості. Розсаджували "променями" – так, щоб до трибуни мали доступ усі фракції.

Нагадаємо, Зеленський назвав свого представника в Раді.

Як повідомляв портал Знай.ua, команда Зеленського кардинально змінить тарифи на світло

Також Знай.ua писав, українці просять Зеленського повернути статус ядерної держави