24-річна танцівниця та весільний адміністратор Валерія Гриценко, яка ще донедавна шукала роботу організатором масових заходів, зараз влаштувалася помічницею депутата від партії Слуга народу Олексія Мовчана.

На сайті Ради вказано, що Валерія Гриценко працює у нардепа Мовчана за строковим трудовим договором на постійній основі. Однак, ще на початку цього року вона шукала роботу організатора масових заходів, про це свідчить її резюме, розміщене на сайті з пошуку роботи.

Резюме Валерії Гриценко

У викладеному резюме вказано, що Гриценко є хореографом-постановником. Нинішня помічниця народного депутата закінчила Харківську державну академію культури. Пізніше Гриценко перекваліфікувалася у весільного адміністратора і наразі поєднує цю роботу з роботою помічниці депутата.

Відомо, що дівчина має досвід роботи на круїзних лайнерах та в турецьких готелях, де працювала танцівницею. Окрім того, Гриценко пропонувала свої послуги і в якості моделі. Валерія Гриценко є дочкою секретаря міськради Кременчука Юрія Гриценка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Валерія Гриценко

Олексій Мовчан потрапив до Верховної Ради 9-го скликання як мажоритарник від Слуги народу, перемігши на 150 виборчому окрузі в Полтавській області.

Нагадаємо, раніше у "Слузі народу" назвали точну дату місцевих виборів 2020

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, куди найчастіше дивляться депутати на роботі

Також "Знай.ua" писав, що Беленюк спростував чутки про вихід зі "Слуги народу"