Відомий український бізнесмен, журналіст і політичний оглядач Андрій Пальчевський у своєму стилі нагадав українцям обіцянки команди президента Володимира Зеленського, які досі не виконали.

Про це стало відомо завдяки новому красномовному відеозверненню Пальчевського в мережі Facebook під ще красномовнішою назвою " идите вы в Фопы!!!!".

"Поруч люди, вони стоять біля Верховної Ради і Адміністрації Президента і на думці одне - ідіть ви всі в ФОПи", - заявив Пальчевський.

идите вы в Фопы!!!!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Maandag 4 november 2019

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами Пальчевського, президент Володимир Зеленський обіцяв посадки і деолігархізацію. Це не означало, що він мав обкладати якоюсь даниною дрібних і середніх виробників.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Особливо, на фоні його розповідей (Зеленського, - ред.) про те, що у нас Коломойський і Ахметов займуться відновленням Донбасу. Ви цей Донбас для початку, поверніть, а потім будете відновлювати. Я не знаю, хто радить президенту. Але маю питання: а сам він може нам щось порадити?", - цікавиться Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський попередив Зеленського про провал команди "Зю": "Надій залишається все менше...", відео.

Як повідомляв Знай.uа замість Brexit в Лондоні влаштували вечірку на честь Хеллоуїна: прем'єр Британії — найпопулярніший герой.

Знай.uа писав, Андрій Пальчевський може стати наступним мером Києва: Гордон показав голосування в ефірі.