Вигнаний з фракції монобільшості "Слуги народу" депутат Антон Поляков вирішив пожартувати над своїм колегою-депутатом Юрієм Корявченковим, більш відомим як Юзік. Він опублікував у своєму телеграм-каналі фотожабу з "Доном Юзіком".

Як видно, на фотожабі представник "Кварталу 95" зображений в образі героя фільму "Хрещений батько" італійського мафіозі дона Карлеоне. У підписі до фотоколлажу Поляков написав: "Ти прийшов і кажеш: Доне Карлеоне, мені потрібна справедливість. Але ти просиш без поваги, ти не пропонуєш дружбу, ти навіть не назвав мене Хрещений батько".

Зазначимо, що днями той же Антон Поляков оприлюднив у мережі аудіозапис розмови Корявченкова з криворізькими поліцейськими. Юзік нібито домовлявся з ними про "дах" для бізнесу з металобрухту в Кривому Розі. У партії не побачили в діях Корявченкова злочину, там колегу виправдали, мовляв, він хотів навести порядок у місті.

Нагадаємо, у мережу злили гарячі фото молодої помічниці "слуги народу" Криклія.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні за інфраструктуру тепер будуть відповідати ці дві красуні.

Також портал "Знай.ua" писав, що детективи НАБУ затримали чиновницю з Офісу Зеленського.