Український лідер Володимир Зеленський, а також його попередник, експрезидент Петро Порошенко привітають громадян України з Новим Роком 2020. Їх покажуть по телевізору 31 грудня в 23:55.

Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Так, новорічне привітання глави української держави Володимира Зеленського вийде на телеканалі "1+1" о 23:55. Про це повідомляється на офіційному сайті каналу. Також до показу традиційно долучаться й інші центральні канали України.

До того ж, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що п'ятий президент України Петро Порошенко планує вітатиме українців з Новим роком в цей же час на телеканалі "Прямий". Але, на офіційному сайті вказана телепрограма лише до 23:00 на 31 грудня.

Згідно з даними "Країни", глава держави Володимир Зеленський відсвяткує Новий рік у державній резиденції "Синьогора", що знаходиться біля села Гута Івано-Франківської області. Відзначається, що в цьому ж місці в 2018 році зазначав зимові свята його попередник Порошенко з сім'єю. Також крім президента і його дружини, в "Синьогору" приїде глава Офісу президента Андрій Богдан зі своєю дівчиною Анастасією Сличной. Також запрошені всі заступники голови ВП зі своїми дружинами. Проте, поки невідомо, чи приїде туди прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Нагадаємо, що майже половина респондентів вважають Зеленського політиком року, 7,5% назвали таким політиком екс-президента Петра Порошенка.

Як повідомляв портал Знай.ua, на сайті президента Володимира Зеленського з'явився текст Указу №958/2019, в якому йдеться про зняття дисциплінарного стягнення з помічниками голови Офісу президента Андрія Богдана.

Також портал Знай.ua писав, що президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким звільнив з військової служби в запас Служби безпеки України генерала армії, екс-главу СБУ Василя Грицака.