Заробітна плата президента України Володимира Зеленського за березень 2020 року після врахування всіх податків і зборів склала 22 540 гривень.

Про це повідомляють Українські новини, які отримали відповідь з Державного управління справами на свій журналістський запит.

Українські новини також надали скан офіційного документа-відповіді.

Зарплата Зеленського, фото Українські новини
Зарплата Зеленського, фото Українські новини

Усього Зеленському нарахували 28 тисяч гривень, однак 5 460 гривень він сплатив за податки та збори, тому "на руки" глава держави отримав суттєво менше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В умовах запровадженого в Україні з метою протидії пандемії коронавірусної хвороби COVID-19 карантину мільйони українців лишилися без роботи, пішли у неоплачувані відпустки чи страждають від несвоєчасної виплати зарплат. Тому відносно непоганий рівень оплати праці президента неминуче викличе нарікання багатьох коментаторів у соціальних мережах та інших інтернет-майданчиках.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський напередодні Великодня налякав українців цифрами на вагах - "Це тімбілдинг".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський без попередження екстрено вилетів на Закарпаття, відео та фото таємного візиту.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський розповів, яку пропозицію зробить заробітчанам.