Український блогер Антон Ходза прокоментував інтерв'ю заступника голови Офісу президента України Кирила Тимошенка, у якому той намагався пояснити, чому медичний вантаж, який зустрічав Володимир Зеленський, був направлений на продаж у магазини торгової мережі "Епіцентр". Очевидно, на думку політичного оглядача, такі спроби виправдатися є більш ніж невдалими.

Відповідний допис Ходза розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Інтерв'ю, яке розглядає блогер, Тимошенко дав виданню Ліга.net.

Ан-225 "Мрія"
Ан-225 "Мрія"

Нагадаємо, через вантаж українського літака-гіганта "Мрія" спалахнув скандал - медичні маски та інші спецзасоби, доставлені цим бортом, розпродує народний депутат Олександр Герега у своїх "Епіцентрах" та шле листи мерам українських міст з пропозицією придбання таких необхідних в умовах епідемії товарів. Саме цю ситуацію і намагався подати Тимошенко, однак його пояснення були досить дивними, на що й звернув увагу Ходза.

"- Чому президент зустрічав вантаж Епіцентра?

Популярні новини зараз
Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

- Ми не вантаж зустрічали, ми Мрію зустрічали.

- Ви казали 100 тонн гуманітарного вантажу, а він майже весь Епіцентрівський. Де сто тонн?

- Ну то ми так сказали, просто. (Тобто спи**іли)

- Чому Епіцентр працює, а інші - ні?

- Ну це їх вибір, не захотіли працювати (тупо с**ть в очі, тобто ви, власники малого та середнього бізнесу, просто не захотіли працювати, ліниві ви падлюки)", - резюмує це інтерв'ю блогер.

Епічне інтерв'ю заступника голови ОПУ Кирила Тимошенка. - Чому президент зустрічав вантаж Епіцентра? - Ми не вантаж...

Geplaatst door Anton Hodza op Vrijdag 1 mei 2020

До допису Ходза прикріпив скріншоти інтерв'ю з фразами, зміст яких блогер іронічно виклав у соцмережі.

Коментатори лють оглядача підтримали. "Роздрукую це епічне інтерв'ю і буду кожен раз їм користуватись, як буде треба давати максимально довбо***ські відповіді на незручні питання", - написав один з користувачів Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні виготовили 200 тисяч тестів на коронавірус - хто отримає їх першими.

Як повідомляв портал Знай.ua, Чи очікувати людству на ще одну пандемію коронавірусу в світі – експерти дали відповідь.

Також Знай.ua писав, що Коронавірус викликає інсульти у молодих людей.