Завідувач кафедри мікробіології, вірусології та імунології Першого МГМУ імені Сеченова Віталій Звєрєв заявив, що він відкидає можливість ще однієї пандемії коронавірусу, який наразі масово викошує населення світі.

Про таке він розповів на нараді з віце-прем'єром Росії Тетяною Голіковою.

Відтак, за його словами, наразі не очікується велика кількість людей, які зможуть інфікуватися коронавірусом в майбутньому, адже у 15-20 відсотків населення Землі виробиться імунітет. Тому хвилюватися не варто, що трапиться знову пандемія Covid-19:

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

"Тому, коли лякають, що у нас знову буде такий високий підйом захворюваності, мені здається, цього не треба боятися, все-таки такого, що було, зараз не трапиться".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще
Варто зауважити, що кількість підтверджених випадків інфікування коронавірусом COVID-19 в світі перевищило 2 млн 898 тис. чоловік, а померло понад 822 тис. осіб.