Кабінету міністрів України знадобився лише один день, щоб надати роз'яснення щодо магазинів торгової мережі "Епіцентр", які дозволили гіпермаркетам працювати. Запит від ТОВ "Епіцентр К" надійшов 18 березня, і у той самий день Кабмін дав відповідь, особисто підписану прем'єр-міністром Денисом Шмигалем.

Відповідний документ оприлюднив блогер Денис Гороховський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Гіпермаркети "Епіцентр" отримали дозвіл на роботу на тій підставі, що вони здійснюють продаж засобами гігієни, виробами медичного призначення або засобами зв'язку. При цьому в офіційній відповіді також наголосили про необхідність додаткових санітарно-гігієнічних заходів.

Фото Facebook
Фото Facebook

Магазини цієї мережі, якою володіє народний депутат Олександр Герега, опинилися в центрі скандалу під час запровадженого в Україні карантину через те, що вантаж українського літака-гіганта "Мрія" - медичні маски та інші спецзасоби, доставлені цим бортом - розпродує саме"Епіцентр".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також у багатьох українців викликав нарікання сам факт роботи "Епіцентру" попи те, що низка торгових закладів подібного спрямування, у тому числі й ринки, була закрита у зв'язку з карантинними заходами. На думку окремих громадян, це може бути свідченням тих привілеїв, які "Епіцентр" отримує завдяки посаді свого власника-нардепа.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Ледачі падлюки" - блогер потролил команду Зеленського за скандал з Епіцентром.

Як повідомляв портал Знай.ua, Епіцентр повністю оплатив рейс Мрії, який зустрічав Зеленський - коментар.

Також Знай.ua писав, що українець побачив ціни на маски й антисептики в Епіцентрі й оторопів - "Поки інші смокчуть…"