Український громадський діяч Андрій Пальчевський в новому інтерв'ю для КП розповів про те, яким повинен бути сучасний Київ і які будинки треба будувати.

Пальчевський вважає, що українцям нав'язують архаїчність і столиця повинна змінюватися разом з тим, як змінився час. Він зазначає, що не потрібно садити більше дерев, які були раніше і перебудовувати міст так, як він був раніше, тільки в 10 разів дорожче.

"А ми повинні будувати нові готелі, лікарні, вокзали, аеропорти. І найголовніше - нормальні будинки для житла. Не ці високі "человейники", які заступають небо і сонце, а будівлі гуманної поверховості - у п'ять-шість поверхів, щоб було врівень з історичною забудовою", - говорить він.

Андрій Пальчевський, фото: Особистий архів
Андрій Пальчевський, фото: Особистий архів

На думку Пальчевського структура сучасного міста повинна відповідати двом речам – забезпечувати людські потреби і природні. Крім того, він розповів, які наслідки бувають у того, що він говорить правду.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Хоча скажу, що людям не дуже цікава правда, вони не люблять правдоруб. Зараз говорити правду не таке велике геройство, як в тоталітарні часи. Але це все одно приносить проблеми. На мене ображаються великі люди, особливо олігархічного порядку, починаються гоніння. Але нічого, ми потерпимо", - говорить він.

Пальчевський навіть заявив, що готовий поглиблювати конфронтацію з такими людьми і вважає олігархат головним злом для України.

"Готовий, я вважаю, що олігархат - це головне зло для України. Нехай вони викликають мене на дуель. Мені все одно, Коломойський це, Пінчук, або хтось інший. Я готовий. Чи готові вони - ось питання", - каже громадський діяч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський вказав на різницю між своєю командою і командою Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський пояснив, чому захистив Клитину після скандалу і поділився активною громадянською позицією.

Також Знай. ua писав, що Андрій Пальчевський розкрив цілі своєї команди, вибори все покажуть.