Зрозумі те, сильна ти людина чи слабка, легко можна по тому, як ти себе поводиш і які вчинки робиш. Ці 5 речей роблять тільки справжні особистості. Передає Clutch.

Мудро розподіляють час

Час - це наш найважливіший ресурс, не варто їм розкидатися. Так, варто іноді відпочивати, "залипаючи" в соцмережі або просто нічого не роблячи, але витрачати дні на порожні справи не варто. Вчіться розставляти пріоритети і правильно розподіляти свій час, інакше ти колись гірко пошкодуєш про те, що витратила свій найкращі роки на відео з котиками.

Не картають себе за невдачі

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Сильні люди розуміють, що невдачі - це лише невеликі кроки на шляху до успіху. Важливо розуміти це, а не зациклюватися на поганому і лише знижувати собі самооцінку, тим самим відбиваючи всі бажання робити щось ще.

Контролюють свої емоції

Не варто дозволяти емоціям і почуттям контролювати своє життя і брати гору над розумом. Звичайно, це не означає, що потрібно постійно тримати себе в лещатах, адже це може обернутися проблемами з психікою. Але приймати важливі рішення у пориві не варто.

Хвалять себе за успіхи

Багато людей вважають свої успіхи лише збігом обставин, а в невдачах звинувачують тільки себе. Не варто так робити. Хвали і дякуй собі за успіх, і це буде мотивувати тебе на нові перемоги.

Тримають особисті рамки

Не варто тримати поруч не дуже потрібних і важливих людей, адже так ви витратите всю свою життєву енергію. Знай і поважай свої особисті рамки, тоді ти не будеш залежати від інших людей. Твій настрій не буде продиктовано вчинками інших.

Нагадаємо, український розробник Андрій Ключко разом зі своїми колегами з Амстердаму запустив проект Turtle - анонімну соціальну мережу для тих, хто пережив різні фізичні та психологічні травми.

Раніше Знай.ua повідомляв, що будь-який повторюваний плейлист рано чи пізно починає дратувати, але, на думку деяких музичних психологів, різдвяні мелодії можуть ще й нашкодити.

Також Знай.ua писав, люди, які регулярно рвуться в спортзали, швидше за все страждають від дисморфофобії.