З початку відносин важливо побудувати довірчу комунікацію і не боятися говорити про все. В тому числі і про інтимні питання. Особливо, якщо ви не можете з першого разу отримати максимальне задоволення в сексі з новим партнером.

Над відносинами, в тому числі інтимними, повинні працювати обидва партнера. Важливо правильно розмовляти і не боятися зізнатися своєму коханому в проблемах.

"Кажете, що щось змінилося і оргазм зник. Тепер у звичних позах із звичними діями його немає. Робіть акцент на те, що це ваша проблема і попросіть про допомогу. Більшість чоловіків нормально сприймають цю інформацію", - радить сексолог.

Сексолог зазначає, що існує проблема і навіть після чесної розмови жінки продовжують брехати і імітувати оргазм. Вони думають, що простіше й далі мовчати, але це не позбавить вас від проблеми відсутності оргазму. Всі проблеми, які відбуваються в парі, важливо обговорювати. Особливо оргазм.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відомий стереотип про те, що велика кількість статевих контактів - корисно, розбили в мотлох, виявилося: багато сексу - багато проблем із самопочуттям і здоров'ям. Так, вчені з США протягом 10 років вивчали зв'язок кількості статевих контактів і шкоду, яку вони приносять здоров'ю.

Найоптимальніша нешкідлива кількість статевих актів у молодих людей – 112 раз у рік, для другої вікової категорії – 86, для третьої – 69. Наголошується, що ці рамки не чіткі і не суворі — в залежності від індивідуальних особливостей організму і психіки.

Нагадаємо, 7 секретів пози "наїзниці" для самих неймовірних відчуттів. Експерти розповіли, як зробити ваше інтимне життя різноманітніше і яскравіше за допомогою самої "жіночої" пози.

Як повідомляв Знай. ua, жіночий оргазм можна посилити до нескінченності. Вчені з'ясували, що марихуана підсилює оргазм у жінок.

Знай. ua писав, що відома зірка розкрила всі секрети оральних ласк. Пальміра Киевэлектро поділилася секретами хорошою фелляції.