Багато дорослі люди впевнені, що знають про секс, якщо не все, то дуже багато. Однак на ділі виявляється, що існує чимало цікавих і навіть несподіваних фактів, про які ви і не підозрювали.

Середній інтимний акт вимагає близько 100-500 рухів

Вчені провели серію експериментів і з'ясували, що активна частина сексу вимагає в середньому від 100 до 500 рухів, хоча під час процесу і здається, що їх тисячі.

Оргазм можна отримати уві сні

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Таке явище поширене у жінок, яким сниться щось відверте. Навіть без стимуляції можливо, щоб до геніталій прилила кров і відчуття стали схожі на секс. До того ж у вісні відсутня збентеження і стрес, які можуть відволікати під час звичайного статевого акту.

Жіночий оргазм може триває втричі довше чоловічого

В середньому цей показник становить близько 20 секунд проти 6 у чоловіків. Також жінки можуть отримувати мультиоргазми, хоча і не всі.

Американці найбільше мріють про Бейонсе і Бреді Піт

Виробник секс-іграшок в США провів опитування серед більш, ніж 13 000 чоловік у віці від 18 до 74 років про те, кого із знаменитостей вони представляють під час мастурбації. Серед чоловіків лідирував Бред Пітт, Джонні Деп, Кріс Хэмсворт, Том Круз і Кріс Пратт. У жінок в лідерах Бейонсе, за нею — Дженніфер Лоуренс, Кім Кардашьян, Тейлор Свіфт і Кайлі Дженнер.

Нюх допомагає оргазму

Численні дослідження показали, що жінки з підвищеною чутливістю до ароматів отримують більш приємні і сильні оргазми.

Нагадаємо, венеричні інфекції нарощують міць: лікарі запропонували найкраще рішення. Сучасні антибіотики все рідше справляються з мутирующими штамами супергонореи.

Як повідомляв Знай. ua, українка розділу коханку Трампа для Playboy. Стормі Деніелс потрапила в Playboy.

Знай. ua писав, що розпочався суд над Кевіном Спейсі - старим любителем хлопчиків: кількість жертв вражає уяву. Звинувачення - єдина з усіх, які раніше висувалися акторові.