Глава уряду Арсеній Яценюк оголосив про свою відставку.

Про це прем'єр заявив в своєму зверненні, яке було оприлюднено сьогодні, 10 квітня. У зверненні Яценюк заявив, що покидає пост прем'єр-міністра, повідомляє "Українська Правда".

"З сьогоднішнього дня бачу свої завдання ширше, ніж повноваження глави уряду", - говорить у зверненні Арсеній Яценюк.

За словами Яценюка, на відставку його підштовхнув політична криза: в країні розпалася парламентська коаліція.Офіційне подання про відставку буде подано до Верховної Ради 12 квітня.

"Парламентська фракція Блоку Петра Порошенка висунула на пост глави уряду спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана. Зробивши все для стабільності і спадкоємності курсу заявляю про рішення передати обов'язки керівника уряду України", - зазначив Яценюк у своєму зверненні Яценюк.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читайте також: Яценюк панічно боїться корів та доярок - Лозовий

Арсеній Яценюк - український політичний і державний діяч. Прем'єр-міністр України з 27 лютого 2014 року. Обіймав посади міністра економіки в уряді Єханурова і міністра закордонних справ у другому уряді Януковича.