Нинішній голова Адміністрації Президента Борис Ложкін не збирається працювати в новому Кабінеті Міністрів. Про це повідомляє "Українська правда".

Ложкін до останнього часу мав наміри стати першим віце-прем'єром. Він збирався відповідати в уряді за економічний блок. Та у неділю ввечері джерела повідомили, що Ложкін відмовляється переходити в Кабмін.

"Перший віце-прем'єр, Мінекономіки, Мінфін і Міненерго міняються. Остаточного погодження ще немає", – повідомив поінформований співрозмовник з БПП. За його словами, Ложкіна в Кабміні може замінити хтось із його заступників – Віталій Ковальчук чи Олександр Данилюк.

На брифінгу у понеділок Гройсман заявив, що Ложкін "ще думає, чи погоджуватись на роботу в уряді". "Ложкін – проектний менеджер, якщо буде перспектива піти і сидіти в кабінеті, нічого не роблячи, то це не для нього", – висунув свою версію помічник глави АП Денис Денисенко.

Читайте також: Українські політики стали героями "Гри престолів" (фото)

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, журналісти, опираючись на власні джерела, сформували ймовірний список міністрів, які можуть увійти у новий Кабінет Міністрів на чолі зі спікером Володимиром Гройсманом. Колишнього міністра фінансів Словаччини Івана Міклоша, і швидше за все, нинішнього міністра фінансів України Наталії Яресько не буде в новому уряді.