Голова депутатської фракції політичної партії ВО "Самопоміч" у Верховній Раді Олег Березюк розповів про переговори у Вашингтоні та небезпеки імплементації Мінська-2. Про це пише видання "Голос Америки".

За словами Березюка, на сьогодні є альтернатива "Мінським угодам", яка буде вигідною для України.

"Альтернатива Мінську є - це законне визнання території Донбасу окупованими територіями через тимчасову ізоляцію тимчасово окупованих територій, для того, щоб дати Україні шанс скріпитися економічно, мілітарно і політично ", - пояснив Березюк.

Читати також: Як вбивали свободу слова в Україні

Також він наголосив, що в мають бути збережені передовсім інтереси українського народу, хоча думку Німеччини, Франції, США, які допомагають Україні, теж потрібно враховувати. Однак зараз ситуація змінилась і Україна має більше дбати про свої інтереси.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Сьогодні ми мусимо стояти на своєму, тому що інтерес Росії, щоб Україна зникла, як така, і стала її васалом, як це завжди було", - повідомив Березюк.

Нагадаємо, представник України в тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі Роман Безсмертний розповів, що наступних два роки виборів на Донбасі не буде.