Мер Харкова Геннадій Кернес звернувся до місцевих жителів і дав кілька рекомендацій з приводу того, як краще провести День перемоги, День пам'яті і примирення. Він розуміє, що для багатьох це свято асоціюється з перемогою добра над злом, і саме тому закликає провести цей день спокійно разом з сім'єю і згадати про великий подвиг героїв.

Політик повідомляє, що не варто збиратися на мітинги під будь-якими політичними гаслами, тому що ветерани воювали саме за мир. Кернес закликає не забути про ветеранів, які зробили величезний внесок у перемогу над загарбниками.

"Страшно уявити, кому спало на думку зробити пам'ять про війну приводом для агресії. Спроби псевдоісториків зривати ордена, ганьбити героїв і придумувати нові і в мирний час не доводять до добра. А зараз, коли Україна зіткнулася з реальною війною і бідою, кожен такий привід може стати вибухонебезпечним", - побоюється появи конфліктів у цей день начальник харківської мерії, передає офіційний портал відомства.

Читайте також: Кернес зустрівся з російським бійцем в Москві (фото)

Нагадаємо, що в минулому році через загрозу ескалації конфлікту в місті скасували парад оркестрів 9 травня. Напередодні силовики отримали повідомлення про можливі провокації і попросили мерію не проводити ніяких заходів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще