Народний депутат Надія Савченко відмовилася від послуг адвоката в Україні Віктора Чевгуза. Лист льотчиці опублікував у своєму Twitter адвокат Марк Фейгін.

"На сьогоднішній день я вирішила, що відмовляюся від послуг від начебто мого адвоката в Україні Чевгуза і від його роботи по суспільному захисту в судах Росії", – написала вона.

Савченко залищила Олександра Плахотнюка своїм адвокатом в Україні, а в Росії - Марка Фейгіна, Іллю Новікова та Миколу Полозова.

"Прошу ще раз звернути увагу на те, що дехто Чевгуз, що представляється українським адвокатом Савченко, таким не є", - розповів Фейгін.

Микола Полозов зазначив, що Савченко засмучена спробою додати її захисту ще одного адвоката.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Надя здорова, бадьора продовжує знайомитися зі справою. Дуже незадоволена спробою впровадження в команду захисту чужорідних елементів", - зазначив він.

Нагадаємо, що 10 червня Московський міський суд продовжив арешт Надії Савченко ще на три місяці. Вона залишається у СІЗО до 30 вересня.

Матеріал по темі: Нагороду Freedom Awards замість Савченко отримала її сестра (фото)

За героїзм та прагнення до свободи американська неурядова організація "Атлантичний союз" нагородила Надію премією "Freedom Awsards-2015"