Поліція затримала чотирьох ісламістів, яких підозрюють у підготовці теракту на одному з матчів футбольної Бундесліги. Інцидент стався у Північний Рейн-Вестфалії.

Про це повідомляє Germania.one.

"У нас досі немає конкретних доказів того, де саме і на якій грі планувався теракт", - говорить представник поліції Анна-Христина Вайлер.

Першого передбачуваного терориста затримали ще минулої п'ятниці, а трьох інших - в середу.

Читайте також: Бельгійський священик став жертвою біженця

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Одного з них уже звинуватили в антидержавній діяльності. Відомо, що всі четверо обвинувачених жили в таборах для біженців.

Представник Міністерства внутрішніх справ Північної Рейн-Вестфалії Ральф Йегер заявляє, що організаторів німецької футбольної ліги попередили про можливу небезпеку і попросили посилити заходи безпеки в ході проведення матчів.

Нагадаємо, раніше Голова Служби Безпеки Василь Грицак заявив, що в Росії неефективно боряться з тероризмом, тому що з її території в Україну потрапляють терористи Ісламської держави.

Підготувала Марина Лонська