Нову скандальну заяву зробив кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп.

Виступаючи перед електоратом у штаті Огайо, мільярдер пообіцяв у разі свого обрання президентом ввести для іммігрантів ретельну перевірку на їх благонадійність, пише ВВС.

Одіозний політик має намір розробити спеціальний тест, результати якого покажуть, наскільки іммігранти поділяють західні ліберальні цінності, в тому числі їх ставлення до віротерпимості, гендерної рівності та прав геїв, лесбіянок, бісексуалів і трансгендерів.

Між іншим Трамп сказав, що громадянам ряду держав не слід давати американську візу. При цьому він не уточнив, що це за країни.

Читайте також: "Сімпсони" висміяли улюбленця Путіна в новій серії

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Він згадав Росію у контексті співпраці у боротьбі з ІДІЛ, а також підкреслив, що готовий у цьому питанні створювати коаліцію з іншими країнами безвідносно до їх ідеологічних установок.

Поки що Трамп суттєво відстає від найближчого суперника, Хілларі Клінтон, кандидата від Демократичної партії.

Нагадаємо, Трамп уже пообіцяв у разі перемоги подумати над визнанням Криму російським.