Активісти руху "СТОПХАМ" в російському Челябінську кардинально розправилися з неправильно припаркованим автомобілем.

Вони зіштовхнули ВАЗ-2104 в канаву в одному з мікрорайонів міста. На лобове скло автомобіля була приклеєна наклейка "Мені плювати на всіх, паркуюся, як хочу". Господаря шокував такий вчинок.

Він приїхав до товариша в гості й залишив свій автомобіль на тротуарі неподалік від його будинку. Машина, за словами очевидців, перегородила виїзд, а на авто не була встановлена ​​сигналізація.

Водій викликав поліцію і написав заяву на хуліганів. З активістами руху "СТОПХАМ" не вдалося зв'язатися. У соцмережі заблокована сторінка, яка належить лідеру організації.

"От якби це був Мерс або Лексус, то так би так вчинили з автомобілем, побоялися зв'язуватися. А тут четвірка звичайна, подумали, що власник простачок. Герої, блін", - прокоментували випадок користувачі соцмереж.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нагадаємо, "герой паркування" в Києві перекрив тротуар й дітям доводиться вибігати на проїжджу частину, щоб обійти автомобіль.

Підготував: Олександр Майер