Президент Білорусі Олександр Лукашенко не хоче, щоб його син Коля був главою держави після нього. Про це він заявив в інтерв'ю першому заступнику генерального директора ТАСС Михайлу Гусману.

"Слухай, ну це ідіотизм. У нас не раніше 35 років можна стати президентом. Це що, я ще 20 років повинен бути президентом ?! Та я не доживу до цього, поки Коля стане ним. Я не хочу, щоб він після мене був президентом. Це вже в країні повинно щось надзвичайне статися, щоб після мене відразу став навіть старший син, здатний, розумний хлопець, досвідчений уже, більше 40 років, щоб він став президентом", - говорить глава Білорусі в інтерв'ю на ресурсі ТАСС.

Лукашенко відзначає, що особлива увага до його 12-річного сина Миколи з'являється тоді, коли його немає поруч з президентом на офіційних заходах. Більш того, за словами президента Білорусі, його син сам не планує займатися справою батька.

"Якщо я накосив трави (і він це вміє робити, ти знаєш), він приїжджає зі своїм ад'ютантом, на вантажному автомобілі, вони завантажують цю траву і везуть в підсобне господарство годувати корів. А потім молоко і молочні продукти звідси ж везуть старикам. Я хочу, щоб він був людиною. людиною. Все", - заявив Лукашенко.

Знай повідомляв, що Лукашенко назвав головну проблему Клінтон.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще