Народний депутат Денис Дзензерський, який входить до партії "Народний фронт", задекларував найдорожчі подарунки серед своїх колег парламентарів.

Про це повідомляє "Українська правда". У звітності він вказав, що загальна сума подарованого становить 35 мільйонів гривень. Цікаво, що минулого року нардеп задекларував дохід у понад 40 мільйонів гривень. Він вписав цю суму як "інші види доходів".

Другим за сумою подарунків став представник "Опозиційного блоку" Нестор Шуфрич. У його декларації вказано, що він отримав подарунків на 10 мільйонів 966 тисяч 694 гривні.

Третя сходинка також за нардепами "Оппоблоку". Тут закріпились брати Михайло і Дмитро Добкіни. Кожен з них задекларував по 10 мільйонів гривень подарунків.

Нагадаємо, генеральний прокурор Юрій Луценко розповів, що проти міністра внутрішніх справ Арсена Авакова відкрили кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще