У Білому домі США повідомили, що президент Дональд Трамп незабаром підпише новий указ, який обмежить в'їзд мусульманам з деяких країн в США.

Як передає "Радіо Свобода", головний радник Білого дому Келліанн Конвей зазначила, що в новому указі буде чітко прописано, що заборона не буде стосуватися тих громадян, які мають постійні дозволи на проживання в США.

Також вона зазначила, що в силу новий указ вступить 16 березня.

Нагадаємо, попередній указ Трампа був введений в дію моментально. В результаті у многх мігрантів виникли складності. За кілька днів їм через суди вдалося домогтися призупинення указу. Минулий указ забороняв в'їзд в країну громадянам з Ірану, Іраку, Сомалі, Судану, Ємену, Сирії та Лівії.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що постійний тиск з боку Кремля змусить американського президента дати карт-бланш планам Володимира Путіна щодо українських територій. Про це сказав російський опозиційний політик Леонід Гозман.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще