Політична партія "Самопоміч" готує проект нової України. Про це заявила народний депутат, член партії Олена Сотник.

"У "Самопомочі" є концепція побудови нової країни. Ми почали писати цей глобальний концепт. Але якщо люди в це не повірять, то без людей ніякий проект не відбудеться", - повідомила вона в інтерв'ю на ресурсі 112-Україна.

Сотник заявила, що партія у Верховній Раді є "білою вороною" і не погоджується із загальною позицією народних депутатів. Незважаючи на це, партія не відразу почала активну боротьбу за реалізацію ініціатив.

"У нас були дуже маленькі зарплати і дуже маленький бюджет на помічників. У мене була можливість взяти тільки недосвідчених помічників, які закривали організаційні речі. А потрібно взяти хорошого юриста, який би сидів на пленарному засіданні, фіксував порушення, готував скарги і представляв би їх у суд", - пояснила вона перші дні роботи в парламенті.

"Знай.ua" повідомляв, що в лютому "Самопоміч" бойкотувала засідання Верховної Ради.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще