НАТО профінансувал програми в Україні за кошти, які передбачались Росії. Про це повідомляє Еспресо.TV.

Таку заяву зробив заступник міністра оборони України з питань європейської інтеграції Ігор Долгов під час 11-ї асамблеї Громадської ліги Україна-НАТО.

"Після того, як співробітництво НАТО з Росією з початку агресії повністю припинили, майже всі кошти, які штаб-квартира НАТО планувала направити на розвиток співпраці з Росією, передані для проектів в Україні. Це не військовий аспект, але про це треба говорити", - повідомив він.

Матеріал по темі: НАТО побудує в Україні завод з виробництва патронів

Нагадаємо, що 29 червня НАТО в закритому режимі обговорили військову допомогу Україні. На засіданні в Брюсселі представники Альянсу розглянули представлену українською стороною концепцію розвитку ЗСУ до 2020 року.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На засіданні обговорювалося питання побудови в Україні заводу з виробництва патронів на заміну захопленому сепаратистами Луганського патронного заводу.