У Самарі (Росія) місцева мешканка намагалася зарізати власну дитину і накласти на себе руки.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За даними правоохоронців, господиня оселі напала на дівчинку, а потім намагалася накласти на себе руки. 13-річну школярку доставили в лікарню вдень 6 жовтня із тяжкими ножовими пораненнями, пошкодженням легені.

По версією слідчих, дівчинка перебувала в квартирі будинку на вулиці Свободи в Самарі, коли на неї напала з ножем власна мати 1976 року народження. Завдавши ножове поранення дочці, жінка "закрилася у ванній кімнаті і спробувала накласти на себе руки".

Мати більше 10 разів вдарила доньку ножем в область грудної клітини.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"В даний час жінка знаходиться в лікарні, їй надано медичну допомогу", - відзначили в слідчому відомстві.

На допиті жінка зізналася у злочині. Їй інкримінують ч. 2 ст. 111 КК РФ ("Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю"). Пенсіонерці загрожує покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що на Вінниччині дружина зарізала свого чоловіка. Жінці загрожує 15 років позбавлення волі.