Американський президент Дональд Трамп закликав країни Близького Сходу спільно боротися з тероризмом.

Як пише Reuters, про це Трамп сказав під час візиту до Саудівської Аравії. Виступ Трампа слухали глави 55 країн. Американець впевнений, що в боротьбі з тероризмом немає місця релігійним чварам, це "боротьба добра зі злом".

При цьому глава США зауважив, що своє майбутнє місцеві жителі повинні вибрати самі. "Народи Близького Сходу повинні вирішити, якого майбутнього вони хочуть для себе, для своїх країн і, відверто кажучи, для своїх родин і для своїх дітей", - сказав Трамп.

Він зауважив, що як тільки вони виженуть терористів, усе в цих країнах стане добре. При цьому американський президент запевнив, що США будуть і надалі підтримувати мирні країни Близького Сходу.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що рейтинг схвалення діяльності Дональда Трампа на посаді президента серед американців опустився до рекордно низького рівня із дня інавгурації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще