Представники організації "Інша Росія" облили віскі головного редактора радіо "Ехо Москви" віскі.

Як пише "Радіо Свобода", інцидент стався на Малій сцені Александрінського театру 21 травня. В рамках проекту "Відкритої Росії" тут проходили дебати Олексія Венедиктова і письменника Олександра Проханова.

Під час заходу на сцену вискочили троє представників "Іншої Росії" (націонал-більшовики) і вилили на Венедиктова три пляшки віскі William Lowsons. Самі націоналісти назвали цю акцію "Веник в вискаре".

Таким чином вони помстилися Венедіктову за 2011 рік. Тоді, на їхню думку, головний редактор домовився зі столичною владою і повів протестуючих проти фальсифікацій з площі Революції на безпечну для влади Болотну. "Віник - подвійний агент", - впевнені активісти.

Крім того, вони вважають, що позиція "Ехо Москви" по Донбасу і Криму неприпустима та "націонал-зрадницька".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що російський опозиціонер Олексій Навальний оригінально прокоментував неоднозначний твіт редакції "Московського комсомольця".