Дружина народного депутата від "Опозиційного блоку" Євгена Балицького в 2016 році купила квартиру площею 90 квадратних метрів в окупованому Севастополі.

Про це пише "Українська правда", спираючись на дані з декларації парламентарія.

Щоправда, в документі не сказано, скільки дружині Балицького довелося віддати за нерухомість на анексованому півострові.

Крім того, минулого року Балицькі купили шість літаків. Їх ціна також не зазначена в декларації.

Щоправда задекларовані ним моделі літаків Cessna Model 172 RG і Beech BE76 Duchess можна знайти в мережі щонайменше по $50 тисяч за кожен.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

При цьому купівля малої авіації не позначилася на заощадженнях депутата.

За минулий рік Балицький задекларував "безвідсоткову поворотну фінансову допомогу від "Російсько-українського підприємства "Агрінол" на 1,5 мільйона гривень і ще 1 мільйон від багатої родички, Ніни Балицької.

Як повідомляв портал "Знай.ua", батько прем'єр-міністра України Борис Гройсман тримає 1,5 мільйона гривень, а також $270 тисяч і €380 тисяч готівкою.