Генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів, коли до суду передадуть звинувачення президенту-втікачу Віктору Януковичу та ватажку "ДНР" Олександру Захарченку про бесчинства на Майдані.

"Як тільки суд оголосить вирок Януковичу у справі про державну зраду, звинувачення щодо злочинів проти Майдану передадуть до суду", - заявив Луценко під час звіту у Верховній Раді про рік роботи ГПУ.

Зазначимо, що 29 травня Оболонський районний суд проведе перенесене підготовче засідання про звинувачення Януковича у держзраді.

18 травня у суді дискутували на тему забезпечення відеозв'язку із Януковичем, який перебуває за межами України. Захист екс-президента наполягав, що засідання має відбуватися за його участю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Генеральна прокуратура отримала дозвіл заочно судити колишнього прем'єр-міністра Миколу Азарова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще