Генеральний прокурор України Юрій Луценко натякнув суддям Печерського районного суду Києва на можливу пожежу, прокоментувавши рішення щодо виходу під заставу затриманих податківців часів екс-президента-втікача Віктора Януковича.

Відповідну заяву він зробив в Facebook.

"Ще одне милосердне рішення і я почну переживати за пожежний стан на Печерську", – заявив Луценко.

У відповідь на його натяк про можливу пожежу мер Дніпра Борис Філатов порекомендував битися фекаліями, розповівши наочну історію.

"У Дніпрі в одному районному суді, який регулярно "кошмарить" міськвиконком, абсолютно випадково прорвало каналізацію. Походили в біотуалет на вулиці два місяці і стали шовковими", – відповів Філатов.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Українці прокоментували послання прокурора. Луценка запевнили, що народ, який довели до відчаю, буде садити суддів на кол. Тому що "терпіння лопається, і руки сверблять".


Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 24 травня в Генпрокуратуру доставили податківців, причетних до фінансових махінацій соратників Януковича.

Луценко прокоментував таким чином рішення суду, згідно з яким колишнього начальника податкової інспекції Подільського району Олексія Ярошенка відпустили під особисте зобов'язання.

Начальнику податкової Полтавської області Володимиру Задорожному постановили надіти електронний браслет. Екс-голові Дарницької адмінісраціі Юрію Федоровичу - заставу в розмірі мільйон гривень, а колишньому начальнику Луганської ОДА та керівнику податкової Олександру Антипову - звільнення під заставу - 15 млн грн.