В річницю виходу на свободу з російської тюрми позафракційного нардепа Надії Савченко, її колеги дали оцінку роботі новоявленого політика та її президентським амбіціям. Народні депутати заявили, що не бачать Надію Савченко майбутнім президентом України. А деякі з нардепів вважають її проектом російських спецслужб.

"Ми її провели в парламент з метою, щоб вона могла отримати свободу, як одна із заручниць Путіна, а зараз вона вирішила займатися депутатством ... Як людина, я вважаю, що вона непогана, але як політик - це не те, чого чекають від неї виборці ", - зазначив нардеп від "Батьківщини" Ігор Луценко.

Солідарний з ним позафракційний нардеп Віктор Чумак.

"Я не прихильник конспірологічних теорій, але коли Савченко поїхала туди (на окуповану територію Донбасу. - ред.), повернулася назад, поїхала туди, знову повернулася назад, я просто сказав, що звичайна людина не могла би зробити так. Мене б бойовики до себе не пустили і від себе не випустили б, це точно. Якщо її пускають, значить є домовленості, з ким і як - це треба запитати у Савченко ", - сказав він.
У свою чергу представник "Опозиційного блоку" Юрій Павленко заявив, що не бачить Савченко президентом.

"Я не вірю в президентські перспективи Савченко, я не вірю в перспективи політичної сили, якщо вона з'явиться, яку вона очолить", - сказав Павленко.

Негативну оцінку депутатству Надії Савченко дав нардеп від" Народного фронту " Антон Геращенко.

"Закон, який назвали її іменем, який вона ініціювала, Верховна Рада в піар-угарі підтримала, це один з найбільш шкідливих законів, який був прийнятий за весь час незалежності в сфері кримінально-процесуального законодавства. Тому що завдяки цьому закону, якого немає ніде в світі, вийшли на волю тисячі людей, які скоїли вже 56 вбивств, сотні розбійних нападів, тисячі пограбувань. минулого тижня ми цей закон скасували, і Слава Богу ", - сказав Геращенко.

Він нагадав, що нікому з інших в'язнів не дозволяли одягати футболки з українським тризубом і не дозволяли транслювати судові засідання на весь світ.

"На мій погляд, пані Савченко - вдала операція російських спецслужб", - підкреслив він.

Відео з коментарями парламентаріїв опублікувало на своїй сторінці в Twitter "Радіо Свобода".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще