Вночі, 26 травня, в штаті Ріу-Гранді-ду-Норте (Бразилія) масово втекли ув'язнені з в'язниці.

Про це повідомляє Telesur.

Попередньо, на зустріч вільному життю вирушили мінімум 91 укладений. Вони вирвалися через тунель довжиною близько 40 метрів на світанку. Тим часом, залишилися злочинці відволікали увагу наглядачів заворушеннями в іншій частині закладу.

По іншу сторону тунелю, за словами керівництва в'язниці, на передбачливих втікачів чекав мотоцикл з цивільної одягом і дві машини. На їх перехоплення відправили сили безпеки в 36 міст на кордоні штатів Ріу-Гранді-ду-Норте і Параїба. Попередньо правоохоронці схопили вісім осіб.


Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у січні близько сотні ув'язнених втекли з в'язниці в Бразилії, підірвавши стіну. Копам вдалося повернути тільки 40 осіб.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще