Міська влада Одеси декомунізовала стіну Героїв Радянського Союзу та соціалістичної праці на площі біля Оперного театру перед приїздом Петра Порошенка.

Як пишуть місцеві жителі в соціальних мережах, стіни закрили повітряними кульками блакитного і жовтого кольору з символікою Євросоюзу.

Крім того, одесити організували мітинг. "Одеса в полоні бандитів і сепаратистів. Куди дивиться українська влада?", тримали банер протестувальники. Представниця організації «Калина» Аліна Радченко заявила, що про акцію міська влада знали заздалегідь.

Пікетників обурило те, що на відкриття відреставрованих об'єктів пускали тільки за списками. А також, що своєю присутністю Порошенко легалізує ремонт Потьомкінських сходів, який проводився з порушеннями.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Петро Порошенко підписав указ про додаткові заходи щодо забезпечення безперешкодної реалізації права на безвізові подорожі до Європейського союзу для громадян України.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще