У Хмельницькій області 27 травня о 06:40 зіткнулись два потяги – пасажирський та вантажний. В результаті кілька людей отримали травми.

Про це повідомила прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій. Аварія сталась біля залізничної станції Нігин "Південо-Західної залізниці".

Вантажний потяг завантажували вапняковим каменем, коли відбулось зіткнення із пасажирським потягом №139 сполученням Київ - Кам’янець-Подільський.

"Унаслідок зіткнення перекинулись локомотив та 2 вантажні вагони зі щебенем, зійшли з рейок локомотив та пасажирський вагон. У пасажирському поїзді перебувала 541 людина, в результаті аварії постраждало 6 осіб, із них 4 дітей", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Діти отримали легкі тілесні ушкодження, забої та подряпини. Їх терміново госпіталізували та надали першу невідкладну допомогу. Решту пасажирів евакуювали з місця події на кількох автобусах, які відвезли їх до місця призначення.

На ліквідацію аварії направили 11 рятувальників та спецтехніку. О 8:30 всіх пасажирів повністю евакуювали з місці події.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, чиновники Укрзалізниці стали фігурантами корупційного скандалу.