Англійські правоохоронці проводять обшуки в одному з будинків району Мосс-Сайд, Манчестер, що стало причиною масової евакуації населення.

Про це повідомили на сторінці поліції Великого Манчестера у Twitter. Правоохоронці не розголошують деталі операції, але відомо, що евакуація відбувається з міркувань безпеки.

Мешканців Манчестера попросили з розумінням поставитись до незручностей.

Нагадаємо, що 22 травня ввечері на "Манчестер Арені" стався теракт під час концерту співачки Аріани Гранде. Загинули 12 осіб, більше півсотні отримали порання.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Правоохоронці затримали під час розслідування 13-х підозрюваних. В їхніх приміщеннях знайшли вибухові пристрої. Копи побоюються нових терактів та посилили заходи безпеки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аріана Гранде заявила про намір повернутись до Манчестера та подарувати концерт в пам'ять про загиблих під час теракту.