Росіяни знову прославилися своє великої духовністю і культурою поведінки. Цього разу сім'я новосибірців з двома дітьми не змогла полетіти з аеропорту після того, як їх батько влаштував п'яний дебош.

Відео інциденту розмістили на одному з каналів Youtube. Сім'я планувала полетіти на відпочинок до турецького міста Анталья. Туристу хотілося швидше потрапити за кордон і він не міг тримати себе в руках. Чоловік відмовився стояти в черзі, а на всі зауваження реагував нервово.

Коли 35-річний пасажир перестав тримати себе в руках, то влаштував дебош в зоні прикордонного контролю новосибірського аеропорту Толмачево. Він нахамив співробітниці прикордонної і обізвав її "мишею ганебної". Після цього посипалися погрози на адресу поліції, яка прийшла на допомогу. П'яного тата намагалася вгамувати дружина і маленька дочка, але чоловіка це не зупинило.

Він зламав рамку металошукача пункту огляду митниці. Пасажир продовжив скандалити і в відділенні, намагаючись вдарити одного з правоохоронців ногою.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У результаті сім'я в Туреччину не потрапила, а на чоловіка склали протокол за дрібне хуліганство. Після дослідчої перевірки щодо нього можуть почати кримінальне переслідування за образи і застосування насильства до поліцейських.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, через неадекватні дії росіянина на борту довелося екстрено посадити літак, що прямував до Туреччини.